professionele

grafische ontwerpen

Is uw logo uw imago waardig?

Grafisch Als grafisch ontwerper verzorgt T-PI de vormgeving van al uw drukwerk zoals naamkaartjes, flyers, brochures, affiches, verpakkingen en boekomslagen, ontwerpen voor gebruik in verschillende media, zoals een logo, beeldmerk of huisstijl.
software 
We bekijken samen de mogelijkheden van alles wat er moet zijn maar ook wat er zeker niet mag zijn. De lay-out, de typografie (lettersoorten en -groottes, kolombreedte, regelafstand, e.d.), het kleurgebruik, de illustraties en foto's.

Uw idee, onze opdracht

Bij de uitwerking van een opdracht wordt er rekening gehouden met de doelgroep, uw gestelde eisen, de financiële mogelijkheden en de technische verwerking van het ontwerp. Daarnaast kan ik trachten bestaande inhoudelijke functionaliteiten te versterken (bijvoorbeeld de optimale leesbaarheid door juiste toepassing van typografie) en extra functionaliteit toe te voegen door middel van de vorm (bijvoorbeeld het gebruik van kleur als blikvanger voor de belangrijkste informatie). T-PI geeft daarbij tevens adviezen aan de opdrachtgever om tot een optimaal eindproduct te komen, en bewaakt ook de meerdere toepassingen en de technische verwerking (bijvoorbeeld reproductie, interface-opbouw) van het ontwerp, opdat het vormconcept in stand blijft.
Heb je vragen? Neem gerust contact op, of vraag een vrijblijvende offerte.
Δ